Nastavljena potraga za nestalim migrantima iz prevrnutog čamca na Drini

Preživelo je 18 putnika, 16 iz Sirije, i dvoje iz Egipta, od kojih je desetoro maloletnika

23.08.2024. 09:01
  • Podeli:
drina, prevrnuo se čamac sa ilegalnim migrantima kod ljubovije, ljubovija - 22 avg 2024 - Tanjug Mirjana Čvoric Gubelić (4)-66c762a398f30.webp Foto: Tanjug/Mirjana Čvoric Gubelić

Potraga za migrantima nestalim kada se prevrnuo čamac u reci Drini danas se nastavlja, a do sada su pronađena tela 10 osoba, među kojima je i devetomesečna beba.

Oni su se juče utopili u reci Drini kod Bratunca.

Do tragedije je došlo zbog prevrtanja čamca kojim su migranti ilegalno prebacivani preko granice.

Preživelo je 18 putnika, 16 iz Sirije, i dvoje iz Egipta, od kojih je desetoro maloletnika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()