Nastavljeno suđenje kriminalnoj grupi: Belivuk postavljao pitanja supruzi ubijenog Veličkovića

Veličkovićeva supruga je odgovarajući na Belivukova pitanja rekla da nije imala saznanja da je on planirao Belivukovu likvidaciju

28.08.2023. 17:05
  • Podeli:
sudjenje_veljko belivuk_Tanjug-1666184586974.webp Foto: MILOS MILIVOJEVIC/TANJUG

U nastavku suđenja organizovanoj kriminalnoj grupi, optuženi vođa Veljko Belivuk postavljao je u Specijalnom sudu u Beogradu pitanja supruzi ubijenog Gorana Veličkovića.

Veličkovićeva supruga J. V. je odgovarajući na Belivukova pitanja rekla da nije imala saznanja da je on planirao Belivukovu likvidaciju.

Belivuk je svedoka ispitivao o stanju na Partizanovoj tribini, odnosno odnosima među navijačima.

Pošto je J. V. rekla da je njen suprug jednom bio pretučen i da su mu upućivane pretnje, a da je ona izrazila sumnju da iza toga stoji Belivukova grupa, Belivuk je rekao da je on u tom periodu bio u pritvoru sa Markom Miljkovićem i da nije moguće da je učestvovao u tome.

J. V. je rekla da nije znala da se njen suprug nalazi sa Bojanom Hrvatinom kako bi kupio pištolj, na šta je Belivuk svedoku predočio Hrvatinov iskaz, u kojem kaže da je Veličkovićeva supruga znala da se nalazi sa njim zbog pištolja.

Sudija je odredila pauzu od 20 minuta nakon koje će Belivuk nastaviti ispitivanje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()