Navodno viđena u Beču: Ovo su najnovije informacije o maloj Danki

Evo koji trag o nestaloj devojčici se pojavio jutros u pola 3

31.03.2024. 12:53
  • Podeli:
danka ilic foto ivana ilic fb-6603e381b39db.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

Novi trag o nestaloj Danki Ilić pojavio se noćas u pola tri ujutru. Kako "Blic" saznaje, u pitanju je još uvek neproverena informacija da je Danka Ilić viđena u pratnji dve rumunske državljanke u Beču.

Koliko god te informacije zvučale neverovatno, policija je dužna da ih proveri jer se nijedan trag, koliko god čudan bio, ne sme ignorisati.

Tako je policija preko Interpola pre nekoliko noći uz pomoć kolega iz Bosne i Hercegovine proverila i Tik Tok glasine da trojica muškaraca iz Bosne i Hercegovine znaju gde je nestala Danka i da su za nju tražili 25.000 evra otkupa.

Proverom je ustanovljeno da ta informacija nije tačna, a trojica uhapšenih muškaraca su posle provere pušteni na slobodu.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na aerodromu Pukovnik-pilot Milenko Pavlović u Batajnici naveo da se pojavio novi trag u potrazi za Dankom Ilić.

"Hoću da se zahvalim policiji koja danonoćno radi. Kada se u pola tri kao noćas pojavio novi trag, oni izveste i mene. Do pola pet su svi na svojim mestima. Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će uspeti da rasvetle i taj slučaj", rekao je Vučić.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 časova, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem „Pronađi me“.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()