Nazire li se kraj? 19 dana agonije u slučaju malene Danke Ilić

Juče je policija pretraživala i novu deponiju, između sela Zlot i Sumrakovac

14.04.2024. 08:31
  • Podeli:
danka ilić banjsko polje bor foto una mup-661014cd66b28.webp Foto: UNA/MUP

Prošlo je već devet dana otkako je predsednik Srbije obelodanio da je malena Danka Ilić (2) iz Bora ubijena.

Banjsko polje je u prvim danima potrage za Dankom Ilić bilo ključno mesto. Veliki broj policajaca, ali i vatrogasaca-spasilaca do kasno u noći je neprekidno tragao za devojčicom. Oni su pregledali šumu i svaki pedalj Banjskog polja - od žbunja, šupa, nedovršenih objekata, pa sve do septičkih jama, bunara i šahta.

Juče je policija pretraživala i novu deponiju, između sela Zlot i Sumrakovac.

D.D, koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se reši tela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo međutim, policija na tim mestima nije pronašla ništa.

On i njegov brat su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za telom.

Devojčici se trag izgubio 26,marta, a onda je nakon 10 dana saopšteno da je dete ubijeno. Počinioci, radnici JKP „Vodovoda“ D. D. i S. J, su priznali krivično delo, ali nikako da otkriju gde su telo sakrili. Navodno su ga prvo bacili na deponiju u Banjskom Polju, ali su ga dva dana kasnije prebacili na neku drugu lokaciju. Zbog toga policija, a od juče i žanadarmerija neumorno tragaju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()