Ne liči na sebe: Prvi snimak Brajana Volša pred suđenje

Ani Volš se svaki trag gubi 1. januara ove godine

27.04.2023. 15:12
  • Podeli:
Brajan Volš Twitter @boston25-644a72d74a2c1.webp Foto: Twitter/Printscreen/@boston25

Brajan Volš suprug nestale Beograđanke Ane Volš stigao je u sud gde će se suočiti sa optužbama da je u novogodišnjoj noći ubio svoju ženu, a potom se rešio tela.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se Brajan kako izlazi iz policijskog automobila sa lisicima na rukama. Ima ozbiljan izraz lica, a na sebi nosi košulju i džemper.

Okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi objavio je 30. marta tri optužnice protiv Brajana: za ubistvo njegove žene, za dovođenje policijske istrage u zabludu/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Podsetimo, Brajan je prvobitno trebalo da se ponovo pojavi pred sudom početkom meseca, ali je datum suđenja promenjen na 27. april.

Ani Volš se svaki trag gubi 1. januara ove godine.

On je uhapšen nedelju dana nakon nestanka supruge, prvo zbog ometanja istrage, a zatim i zbog njenog ubistva, s obzirom na to da su istražitelji pronašli tragove krvi u podrumu kuće i Aninim stvarima koje je Brajan bacio na deponiju, kao i pretraga na internetu, među kojima je bila i ona o tome kako da ukloni telo bez dokaza.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()