Nesreća na ringišpilu u Kuršumiliji: Poznato jutrošnje stanje teško povređene devojčice (12)

Devojčica je sedirana i priključena na mašinu za disanje

09.05.2024. 09:43
  • Podeli:
bolnica shutterstock-65f94b3da1c69.webp Foto: Shutterstock

Dvanaestogodišnja devojčica koja je teško povređena juče u Kuršumliji kada je na nju pao deo konstrukcije ringišpila, trenutno je u stabilnom stanju, izjavio je direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić.

„Evidentno je da postoje povrede mozga, ali povrede za sada ne zahtevaju operativno lečenje. Devojčica je sedirana i priključena na mašinu za disanje. Sve se to radi da bi se njeno stanje stabilizovalo, a onda će se uraditi procena najboljeg načina lečenja“, rekao je Perišić novinarima.

Prilikom pada dela ringišpila na platou kod autobuske stanice u Kuršumliji povređeno je trinaestoro dece. 

Petoro je zbrinuto u Domu zdravlja u Kuršumliji, a sedmoro u prokupačkoj bolnici.

Dve osobe su uhapšene zbog osnova sumnje da su počinili teško delo protiv opšte bezbednosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()