Nezapamćena tragedija: U sudaru kod Raške petoro poginulih, među njima troje dece

U vozilu je bilo šest osoba, a prema poslednjim nezvaničnim informacijama majke dece je preživela

21.09.2024. 18:02
  • Podeli:
sudar raška instagram@mojbeograd_vesti-66eeedb3b906f.webp Foto: Instagram@mojbeograd_vesti

Težak sudar automobila i vojnog vozila na putu Kraljevo-Raška dogodio se danas u ranim poslepodnevnim časovima. U nesreći je na licu mesta poginulo petoro ljudi, među kojima troje dece, potvrdio je RTS-u direktor Opšte bolnice u Kraljevu dr Zoran Mrvić. Lekari se bore za život jednoj osobi.

Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija - kaže za RINU jedan od očevidaca, prenosi Blic.

Kako "Blic" saznaje, supruga vozača automobila i majka troje dece, jedina je preživela sudar. Nastradali su njen suprug, troje dece i još jedna žena.

"Ona je dva sata bila živa zarobljena ispod oklopnog vozila", naveo je očevidac ove strašne nesreće.

Sudar vojnog borbenog vozila i putničkog automobila dogodio se nešto posle 13 sati.

"Tokom realizacije redovnih zadataka, došlo je do sudara borbenog vozila VS „PASARS“ sa civilnim vozilom. Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije", saopštila je danas Vojska Srbije netom posle stravičnog sudara.

Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije.

Ministarstvo dodaje da prema prvim informacijama, ima povređenih i poginulih.

Na lice mesta izašli su nadležni organi koji će utvrditi sve okolnosti nastanka saobraćajne nezgode.

Pretpostavlja se da je putničko vozilo podletelo pod vojno borbeno vozilo, koje se kretalo u pratnji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()