Novi detalji navijačkog obračuna u Beogradu: Povređene 2 osobe, uhapšeno više od 50 ljudi

Jedan lokal potpuno je uništen, a Hitna pomoć izašla je na lice mesta

20.04.2024. 15:42
  • Podeli:
akcija policije kod vukovog spomenika, policija, beograd - 20 april 2024 - foto Tanjug Marko Đoković (4)-6623af84d8b80.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

U žestokom obračunu huligana u samom centru Beograda povređene su dve osobe.

Kako mediji nezvanično saznaju, oko 100 navijača Crvene zvezde je napalo manju grupu navijača Partizana.

Policija je odmah reagovala. Uhapšeno je više od 50 huligana, piše Informer.

Hitna pomoć izašla je na lice mesta i prevezla povređene.

Jedan lokal potpuno je uništen. 

Podsetimo, danas u Beogradu došlo je do obračuna huligana pred derbi. Huligani su se okupili u samom centru prestonice, kod Vukovog spomenika.

Do eskalacije je došlo u Ulici Kraljice Marije kada su se dve grupe huligana brutalno potukle.

Brzom reakcijom policije, koja je došla na lice mesta kako bi zaštitila prolaznike i građane, huligani su uhapšeni. Pretres sumnjivih lica, vozila i pretraživanje terena je nastavljeno u okolnim ulicama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()