Novi detalji ubistva nikšićkog Eskobara: Uhapšeni osumnjičeni, među njima i maloletnica

Uhapšena su dvojica mladića i maloletna devojka

12.03.2023. 13:02
  • Podeli:
ranko radošević eskobar mup (2)-640dbf2f4e3a1.webp Foto: MUP

U Beogradu su juče uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Ranka Radoševića Eskobara.

Kako prenose Novosti, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd u  tzv.štek stanu na Novom Beogradu uhapsili su Stefana Z. (28) iz Lebana i Luku V. (26) iz Kraljeva, kao i jednu maloletnu devojku za koju se sumnja da je bila saučesnica u napadu na Radoševića. Policajci su juče u ovom stanu pronašli i pištolj.

Nikšićanin Ranko Radošević Eskobar (54) ubijen je u četvrtak na benzinskoj pumpi u beogradskom naselju Rušanj.

Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova trebalo je oko dva dana da identifikuju, lociraju i privedu osumnjičene.

Mladići koji su juče uhapšeni, odranije su poznati policiji i imaju dosije. 

Podsetimo, napadači su u četvrtak oko 11 časova ispalili nekoliko hitaca u Radoševića, koji je došao na pumpu kako bi popio kafu, dok je sedeo za stolom prišla su mu dva maskirana muškarca i na njega ispalila nekoliko hitaca.

Nakon ubistva, napadači su pobegli automobilom marke "golf 4", a automobil su zapalili u beogradskom naselju Petolovo brdo.

Policija je prethodnih dana uspela da napravi i foto-robot napadača zahvaljujući izjavama i opisima koji su im dali svedoci sa Petlovog brda.

Kako pišu Novosti, prema svemu sudeći Radošević je ubijen kao najnovija žrtva u sukobu škaljaraca i kavačana, dve sukobljene kotorske krimi grupe. Bio je, navodno, blizak sa Jovicom Vukotićem, ubijenim vođom škaljarskog klana.

 Za  Vukotićevo ubistvo osumnjičeni su najbliži saradnici Radoja Zvicera, vođe "kavačkog klana", koji su nekoliko dana kasnije i pohapšeni u Istanbulu, ali i drugim gradovima u Turskoj. Među njima su crnogorski, ali i turski državljani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()