Novi Sad: Doživotna robija muškarcu (84) za silovanje dečaka

Tada osmogodišnjem dečaku je pretio da će ga baciti u Dunav.

20.10.2022. 13:40
  • Podeli:
zatvor pixabay-1666266005542.webp Foto: Pixabay

Novosađanin M.J. (84) osuđen je danas u Višem sudu u Novom Sadu na doživotni zatvor zbog obljube deteta.

Obrazlažući presudu, sudija Vidoje Mitrić je rekao da je tužilaštvo  na jasan i precizan način, neoborivi dokazima dokazalo krivično delo, a i DNK tragovi.

Prema rečima sudije Mitrića, M.J. je kriv što je 7. maja. 2020.  godine u Novom Sadu, na potezu Šodroš u cilju zadovoljenja polnog nagona silom i pretnjom prinudio dete rođeno 2012.  godine da ga oralno zadovolji.

Dečaku je pretio da će ga baciti u Dunav.

Okrivljeni je na izricanje presude doveden iz Okružnog zatvora na Klisi u invalidskim kolicima, u kojima je uveden i u sudnicu. Izricanje presude i obrazloženje je slušao oborene glave, prenose Novosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()