Obrt u slučaju nestanka Ane Volš: Majka pozvana na razgovor

Brajan Volš, suprug nestale Srpkinje, optužen je za njeno ubistvo

21.01.2023. 12:26
  • Podeli:
ana valsh  instagram 1-63caec5fe4cac.webp Foto: Instagram/PrintScreen/anawalshe

Milanka Ljubičić, majka nestale Srpkinje Ane Volš, bila je danas u Ministarstvu spoljnih poslova na razgovor povodom nestanka njene ćerke, saznaje Nova.rs

Majka nestale Srpkinje Milanka Ljubičić je bila danas kako bi dala izjavu i zatražila zvanično neku informaciju o nestanku njene ćerke.

„Iako ne rade subotom, danas su me zvali u 10 časova, da popričamo o nestanku mog deteta. Na kraju smo sve stavili i na papir koji sam potpisala i sada očekujem da ću dobiti neku zvaničnu informaciju o Ani“, navodi NovaS majčine reči.

Podsetimo,  Ana Volš, inače rođena Beograđanka, nestala je 1. januara, a prethodno je sa majkom razmenila nekoliko poruka u kojima je nagovestila da ima probleme sa suprugom. 

Njen nestanak prijavila je firma za koju je radila 4. janura, dok je suprug Brajan 8. janura uhapšen. On je 17. januara optužen za ubistvo supruge.

Brajan Volš, koji je pred američkim tužiocima negirao krivicu za ubistvo, ponovo će izaći pred sud 9. februara. Pretpostavlja se da će Brajan tada izneti i svoju odbranu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()