Ocu dečaka koji je počinio masakr u 'Ribnikaru' privremeno zaplenjena imovina

Kako je saopšteno iz Višeg suda u Beogradu u pitanju su, stan u Beogradu, delovi poslovnog prostora u Beogradu i putničko motorno vozilo

14.06.2023. 11:36
  • Podeli:
OŠ V Ribnikar UNA-645211be70b92.webp Foto: UNA

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo rešenje kojim je predlog porodica ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar" za određivanje privremenih mera obezbeđenja imovinsko pravnih zahteva, V.K. , ocu dečaka ubice zabranjeno da raspolaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik, prenosi Blic.

Kako je saopšteno iz Višeg suda u Beogradu u pitanju su, stan u Beogradu, delovi poslovnog prostora u Beogradu i putničko motorno vozilo.

Privremene mere imaju trajati do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja, koja ne zadržava izvršenje rešenja.

Okrivljenom V.K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()