Od ranije poznat policiji: Mladić uboden nožem u vrat na Labudovom brdu

Jutros do 6:00 Hitna pomoć imala je 106 intervencija, od toga 27 na javnom mestu

10.06.2023. 07:47
  • Podeli:
hitna pomoć youtube @EmergencyReporterSRB-643fce120b023.webp Foto: Youtube/Printscreen/@EmergencyReporterSRB

U stravičnom incidentu koji se dogodio sinoć na Labudovom brdu sedamnaestogodišnjak je zadobio ubod nožem u vrat.

Tinejdžer V. R. (17) ranjen je večeras nožem u vrat na Ulici Krajiške divizije, a kako Telegraf saznaje on je od ranije poznat policiji.

Prevezen je u Urgentni centar u Beogradu.

"Noć je protekla bez saobraćajnih nesreća koje bi zahtevale intervenciju medicinskih timova, a uglavnom je bilo poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju. Osim toga, javljali su se pacijenti sa astmom, verovatno zbog velike vlage, pa onda pacijenti sa bolom u grudima", navode iz Hitne pomoći.

Jutros do 6:00 Hitna pomoć imala je 106 intervencija, od toga 27 na javnom mestu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()