Određen pritvor majci osumnjičenoj za napad na nastavnicu u OŠ "Jovan Dučić"

Osumnjičena je na saslušanju negirala krivicu

16.06.2024. 17:34
  • Podeli:
žena u pritvoru, u zatvoru, pritvor, zatvor - profimedia-65859c5e4b8d2.webp Foto: Profimedia

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana 32-ogodišnjoj ženi osumnjičenoj da je u novobeogradskoj Osnovnoj školi "Jovan Dučić" pretila nastavnici svog sina, vređala je i udarala.

Osumnjičenoj je odredjen pritvor zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, potvrđeno je Tanjugu u sudu.

U sudu je rečeno da je potrebno ispitati oštećenu i svedoka, da se pritvor računa počev od 14. juna, kada je zadržana i može trajati do 30 dana po osnovu predmetnog rešenja.

Kako Tanjug saznaje, osumnjičena je na saslušanju negirala krivicu.

Naime, potrebno je ispitati oštećenu i svedoka. Pritvor se računa počev od 14. juna.

Krivičnom prijavom osumnjičenoj se stavlja na teret da je 13. juna u školi, nezadovoljna ocenom koja je zaključena njenom sinu, uputila nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela, saopštilo je Tužilaštvo. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()