Određen pritvor nasilniku iz Beograda: Pretio smrću vanbračnoj supruzi i njezinoj deci

Određen mu je pritvor od 30 dana zbog nasilja u porodici

22.10.2024. 18:51
  • Podeli:
seksualno zlostavljanje nasilje maltretiranje porodično nasilje u porodici, silovanje - shutterstock-65f9a1792e210.webp Foto: Shutterstock

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, sud je odredio do 30 dana pritvora B.A. (24) osumnjičenom da je pretio smrću i napao svoju vanbračnu suprugu i njenu decu. 

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva i da ne bi uticao na svedoke, saopšteno je iz tog tužilaštva.

On je na saslušanju u tužilaštvu negirao da je izvršio tri krivična dela ''nasilje u porodici''. 

Kako Tanjug saznaje, on je najpre vanbračnoj supruzi i njenoj deci pretio smrću, a zatim ih bejzbol palicom povredio. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()