Određen pritvor tinejdžeru (15): Osumnjičen za pokušaj ubistva dečaka u Bačkoj Palanci

Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

04.01.2023. 20:11
  • Podeli:
hapšenje mup srbije policija internet foto mup-1667921364880.webp Foto: MUP Srbije

Petnaestogodišnji tinejdžer iz Bačke palanke osumnjičen da je 2. januara uveče pokušao da ubije godinu dana starijeg dečaka iz Futoga, priveden je danas i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Ova mera mu je određena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, kao i zbog načina izvršenja i težine krivičnog dela koji su doveli do uznemirenja javnosti, rekla je Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, a prenose Novosti.

Podsećamo, posle svađe u Bačkoj Palanci u ponedeljak uveče, 15-godišnjak je nožem izbo 16-godišnjaka iz Futoga.

Teško povređeni mladić prevezen je kolima Hitne pomoć u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, i nalazi se u jedinici intenzivne nege, u svesnom stanju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()