Oglasila se Opšta bolnica Subotica: Poznato stanje devojčice koja je zadobila tri ubodne rane u školi

Nadležni još nisu zvanično komentarisali konkretan događaj, ali ovo nije prvi slučaj vršnjačkog nasilja u toj školi

18.10.2024. 18:31
  • Podeli:
hitna pomoć pixabay (2)-654a4ba9c51ad.webp Foto: Pixabay

Devojčica koja je danas u subotičkoj OŠ "Sečenji Ištvan" zadobila posekotine, najverovatnije oštrim predmetom, sada je u stabilnom stanju i otpuštena je na dalje kućno lečenje, saopštila je Opšta bolnica Subotica.

Po nezvaničnim informacija, ona je primljena u bolnicu sa tri ubodne rane - dve na ruci i jednom na nozi, koje su joj nanete nožem. Uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a i tužilaštva, a predmet će dalje biti predat sudiji za maloletnike. 

U OŠ "Sečenji Ištvan" dogodilo se danas  oko 13.15 časova vršnjačko nasilje u kojem su po nezvaničnim informacija učestvovala dva učenika, gde je osmak oštrim predmetom povredio svoju vršnjakinju.

Slučaj je u poslepodnevnim časovima prijavljen školskom policajcu, posle čega je devojčica po rečima nadležnih iz OB Subotica zbrinuta u toj zdravstvenoj ustanovi sa telesnim povredama. 

Nadležni iz škole se još nisu zvanično oglasili o konkretnom slučaju, ali ovo nije prvi slučaj vršnjačkog nasilja u toj školi. 

Pre više meseci protiv četrnaestogodišnjeg učenika subotičke osnovne škole "Sečenji Ištvan" podneta je krivična prijava u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio delo ugrožavanje sigurnosti zbog pretnji smrću nastavnici hemije i drugim učenicima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()