Oglasili se lekari, poznato stanje policajca ranjenog u Loznici

Prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, muškarac koji je izašao iz automobila pucao je na dvojicu policajaca

18.07.2024. 07:56
  • Podeli:
hitna pomoć, kragujevac, 4 okt 2023 - foto Tanjug Nebojša Raus (2)-655b0f420b803.webp Foto: Tanjug/Nebojša Raus

Dva pripadnika MUP-a ustreljena su u pucnjavi koja se dogodila posle ponoći u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru. Naime, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica zaustavili su vozilo, iz kojeg je, prilikom izlaska, jedna osoba pucala iz pištolja.

Kako je naveo i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, jedan policajac je preminuo, a drugi je ranjen. Iz bolnice u Loznici sada su se oglasili i lekari.

"Policajac koji je 1990. godište dovezen je u bolnicu bez vitalnih znakova u jako teškom opštem stanju sa prostrelnim ranama. Nažalost, posle pokušane reanimacije konstatovana je smrt. Drugi je 1974. godište, i on je sa prostrelnim ranama mekih tkiva leđa i ramena primljen u bolnicu. Nije životno ugrožen i u stabilnom je stanju", rekla je portparolka ZC Dragana Mitrović jutros za Kurir.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()