Oglasilo se Tužilaštvo iz Uba o prijavi majke za seksualno zlostavljanje sina (14)

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, za muškarcem se i dalje traga

26.10.2023. 13:04
  • Podeli:
nasilje una-645929facb69d.webp Foto: UNA

Majka D. M. iz okoline Uba prijavila je policiji da je njen sin (14), inače dete sa posebnim potrebama, seksualno zlostavljan od strane majstora koji je radio na njihovoj porodičnoj kući, kažu za Telegraf.rs iz Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu.

Majka je slučaj seksualnog zlostavljanja prijavila u PU Savski venac, a potom je preusmerena na policiju u Ubu.

"Tačno je da je majka nadležnoj Policijskoj stanici u Ubu prijavila da je njen četrnaestogodišnji sin seksualno zlostavljan od strane majstora koji je bio angažovan na radovima u njihovom domaćinstvu, te da se preko iste Stanice vrše provere navoda podnete prijave", kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu za Telegraf.rs.

Na pitanja da li je dečak dao iskaz u tužilaštvu, kao i da li je optuženi majstor uhapšen i saslušan, nije odgovoreno.

Muškarac koji je osumnjičen za silovanje dečaka je iz sela u okolini Valjeva.

Prema nezvaničnim informacijama, zlostavljanje se dogodilo dva puta, nakon čega se dečak požalio majci, koja ga je potom odvela lekaru i alarmirala policiju.

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, za muškarcem se i dalje traga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()