Oglasio se advokat oca osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Policiji dato 20 lokacija, čeka se ispitivanje majke

Policija dobila prilikom saslušanja spisak od 20 lokacija na kojima bi moglo biti telo, ali se to ispostavilo kao pogrešan trag

10.04.2024. 12:19
  • Podeli:
Tan2024-04-0920340916_6 selo zlot danka ilić bor foto vladimir sporcic-6616678906748.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

S. J. (50) i D. D. (50) osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora, a čitava porodica D.D. je nakon njegovog priznanja u tužilaštvu pod lupom istražnih organa. Brat D.D. preminuo je u pritvoru, a otac je i dalje iza rešetaka, na slobodi je samo majka, koja čeka saslušanje u policiji. 

Advokat oca uhapšenog D.D Nebojša Živanović iz Bora, rekao je za Kurir da je situacija u vezi sa njegovim klijentom za sada nepromenjena.

"Još uvek nismo razgovarali. On je ispitan, a biće uskoro saslušana i njegova supruga, do kraja ove ili sledeće nedelje. Za sada je sve neizvesno", kaže advokat i dodaje:

"Mislim da on neće biti izveden na sahranu sina, a majka će najverovatnije biti saslušana posle toga. Više informacija će biti od ponedeljka."

R. D. je, podsetimo, uhapšen u subotu zajedno sa drugim sinom koji je preminuo u noći između subote i nedelje, naverovatnije od posledica srčanog udara.

Brat osumnjičenog za ubistvo je govorio u policiji i nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo Danke Ilić, ali policija na tim mestima nije pronašla ništa. On, kao i brat, do sada su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene.

Danka je nestala 26. marta u mestu Banjsko polje, kad je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje. Za njenim telom traga se već 15 dana, a osumnjičeni su uhapšeni pre šest dana kada su otkrili šta se desilo sa devojčicom.

"Oni su Danku najpre udarili službenim autom, zatim ju je D. D. udavio, a onda su se rešili tela koje do danas nije nađeno, ali se pretražuju nove lokacije u nadi da će dete moći da bude sahranjeno i da će obdukcija tela dati odgovore", kaže izvor Kurira.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()