Oglasio se Klinički centar o stanju mladića koji je zapaljen u Srpskoj Crnji

U ovom trenutku nema osumnjičenih ni privedenih za ovaj napad

02.12.2023. 15:15
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

Mladić A.T. (27) koji je poliven benzinom i zapaljen sinoć oko 20.00 časova u Srpskoj Crnji je u teškom opštem stanju.

"Pacijent A.T. je primljen u UC UKCV dana 01.12.2023. zbog opsežnih opekotinskih povreda u teškom opštem stanju", saopštio je PR Kliničkog centra, piše RTV.

Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinska povreda pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gde se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring, zaključuje se u saopštenju.

Podsetimo, kako je ranije potvrđeno, u ovom trenutku nema osumnjičenih ni privedenih za ovaj napad.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()