Opsadno stanje na Drini: Žena upala u ledenu reku - spasioci na sve strane

Za nestalom osobom tragaju pripadnici Sektora za vanredne situacije

27.11.2023. 14:08
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

Jedna osoba nestala je u vodama Drina kod Bajine Bašte. Prema prvim informacijama sa terena pretpostavlja se da se radi o samoubistvu, ali ta informacija nije zvanično potvrđena.

"Za nestalom osobom tragaju pripadnici Sektora za vanredne situacije. Oni pretražuju i vodu i kopno, angažovan je jedan čamac i četiri pripadnika tima za spasavanje na vodi", potvrđeno je za agenciju RINA.

Prema nezvničnim infomramcijama u pitanju je ženska osoba, za sada nije poznato godište.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()