Oštećena dva kamiona i automobil: Tri snažne detonacije odjeknule severnom Kosovskom Mitrovicom

Detonacije su uznemirile građane, ali srećom nije bilo povređenih

09.07.2024. 09:34
  • Podeli:
takozvana kosovska policija, kosovo i metohija, kosmet - 28 dec 2022 - profimedia-667d84cc9fe21.webp Foto: Profimedia

Dva kamiona i jedan putnički automobil marke "ševrolet" beogradskih registarskih oznaka, oštećeni su sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice. Građane koji žive u ovom delu grada skoro sat vremena nakon ponoći uznemirile su tri snažne detonacije koje su se čule jedna za drugom.

Kamioni i vozilo koji su oštećeni bili su parkirani sa strane glavne ulice, ispred zgrade poznate kao Frukta, a u neposrednoj blizini policijske stanice. Tu se okupila grupa ljudi, među kojima je bilo i prolaznika i stanara okolnih zgrada.

Osim pričinjene materijalne štete, nema povređenih.

Na lice mesta su hitno izašli pripadnici Kosovske policije i najmanje dva vatrogasna vozila. Vatrogasci su ugasili požar koji je zahvatio kamione i auto.

Uviđaj je u toku. Saobraćaj se odvija nesmetano u oba pravca. Novinarka KoSSev portala koja je bila na licu mesta nije uspela da sazna od pripadnika Kosovske policije i vatrogasaca čime su, odnosno kakvim sredstvom oštećena tri vozila.

Takođe, na licu mesta KoSSev saznaje nezvanično da je putničko vozilo najverovatnije kolateralna šteta, s obzirom na to da je bilo parkirano tik uz kamion koji je najviše oštećen.

Vlasnik automobila, P. D. je takođe bio na licu mesta, a potom je sa policijom otišao radi davanja izjave.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()