Osuđen najpoznatiji srpski makro: Evo kolika robija čeka Maksimovića za posredovanje u elitnoj prostituciji

I brat od strica ide u zatvor

13.02.2024. 12:42
  • Podeli:
mihajlo maksimović, 19 jan 2022 - foto Antonio Ahel ATAImages-65aa7424333cd.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mihailo Maksimović, optužen za učestvovanje u elitnoj prostituciji i trogovini ljudima osuđen je danas u Višem sudu na tri godine i dva meseca zatvora, dok je njegov brat od strica Dušan Milenković "dobio" godinu i četiri meseca zatvora za posredovanje. Obojica su oslobođeni optužbe za trgovinu ljudima.

Podsetimo, postupajući tužilac je ostao pri optužnici i predložio je sudu da Maksimovića za dva krivična dela trgovina ljudima i za krivično delo posredovanje u prostituciji osudi na jedinstvenu kaznu zatvora od sedam i po godina, kao i da mu izrekne novčanu kaznu od 300.000 dinara.

Za Maksimovića je predloženo da se za dva krivična dela trgovina ljudima osudi na po tri i po godine zatvora, a za krivično delo posredovanje u prostituciji na godinu i po dana, te da mu se izrekne pomenuta jedinstvena kazna.

Za drugookrivljenog Milenkovića, tužilac je predložio da ga za tri krivična dela posredovanje u prostituciji osudi na jedinstvenu kaznu zatvora od dve i po godine, tako što će za svako krivično delo da ga osudi na kaznu zatvora od po devet meseci.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()