Osumnjičeni za masovno ubistvo u Mladenovcu doveden u policijsku stanicu

Ispred stanice u Smederevu nalaze se jake policijske snage naoružane dugim cevima

05.05.2023. 17:51
  • Podeli:
Hapšenje Mladenovac RTS-645525be52b03.webp Foto: Youtube/Printscreen/@RTSSajtZvanicniKanal

U.B. osumnjičen da je sinoć počinio masakr u nekoliko sela kod Smedereva i Mladenovca doveden je u policijsku stanicu u Smederevu uz jake policijske snage.

Osumnjičeni je doveden u stanicu kako bi bio ispitan, a policija je U.B. vodila kako bi pronašao i predao pušku sa kojom je počinio stravičan masakr, te je zato u stanicu stigao u kasnijim popodnevnim satima.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati i u tom roku će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Smederevu na saslušanje, rečeno je Tanjugu u PU Smederevo.

Inače, ispred stanice u Smederevu nalaze se jake policijske snage naoružane dugim cevima. 

Policajci su masovnog ubicu doveli bosog, u čarapama, obučenog u beli kombinezon. Takvi kombinezoni se oblače da pritvorenici sebe ne bi povredili. Pretpostavlja se i da mu je garderoba uzeta na veštačenje.

Podsetimo, U.B. je sinoć, na tri lokacije u okolini Mladenovca, počinio masakr ubivši osmoro i ranivši još 14 ljudi iz automatske puške.

Intenzivnom akcijom srpske policije, koja je celu noć bila na terenu, nakon osam sati, ubica je pronađen u Vinjištu i uhapšen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()