Osumnjičeni za nasilje nad partnerkom i bebom tereti se i za silovanje: Oglasilo se Tužilaštvo

Ranije danas V.M. je određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici

02.06.2023. 21:47
  • Podeli:
rotacija-mup-srbije-645460833e0e7.webp Foto: MUP Srbija

Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je krivično gonjenje od osnovnog protiv osumnjičenog V.M. (1998) sa Zvezdare zbog sumnje da je pored krivičnog dela nasilje u porodici izvrsio i krivično delo silovanje koje je u nadelžnosti ovog tužilaštva. 

Naime, u toku dana su obavljeni dodatni medicinski pregledi njegove nevenčane supruge na osnovu kojih je utvrđeno da postoji osnov sumnje da je izvršeno i krivično delo silovanje, pa će osumnjičeni u roku od 48 sati biti priveden ovom tužilaštvu radi saslušanja, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilastvu. 

Ranije danas  V.M. je određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici prema nevenčanoj supruzi i zajedničkom maloletnom detetu.

Oštećena je danas pozvala policiju da prijavi nasilje koje trpi od nevenčanog supruga iskoristivši priliku dok on nije bio u stanu. 

Izlaskom na lice mesta patrola je zatekla ostećenu sa vidnim povredama, kada je izjavila da već duže vreme trpi nasilje, tačnije da njen nevenčani suprug zlostavlja nju i njihovo zajedničko dete- bebu od šest meseci.

Pevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga Jelena pomogli su da se otkrije ovaj slučaj nasilja i zbrinuli su majku i dete, nakon što su im urađeni lekarski pregledi. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()