Podlegao povredama i mladić povređen u nesreći u kojoj su poginule dve devojke: Tuga u Valjevu

Saobraćajna nezgoda dogodila se 29. septembra oko 4.05 u mestu Blizonje kada je automobil marke „audi A4“ u kom je bilo pet osoba, sleteo sa puta u betonski kanal.

09.10.2024. 13:11
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Mladić I.K. (22) iz Valjeva koji je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 29. septembra u mestu Blizonja, a kojoj su poginule njegove sugrađanke K.P. (23) i J.P.(24), preminuo je danas u bolnici. Teške telesne povrede je zadobio vozač V.K. i D.Ž. (18) takođe iz Valjeva nakon čega su prevezeni u UC Beograd, piše Telegraf.

Saobraćajna nezgoda dogodila se 29. septembra oko 4.05 u mestu Blizonje kada je automobil marke „audi A4“ u kom je bilo pet osoba, sleteo sa puta u betonski kanal. U ovoj nezgodi teško su povređeni vozač i još dvoje putnika, a dve devojke poginule su na licu mesta. Mladić I.K. (22) koji je zadobio povrede preminuo je danas.

Podsećamo, devojke su se nalazile u putničkom automobilu „audi A4“ kojim je upravljao 22-godišnji muškarac iz Beograda i koji se, krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, na uzbrdici u blagoj krivini u levo u Brankovini, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal s desne strane puta.

Nakon sletanja, udario je u betonski propust zbog čega su na licu mesta nastradale devojka iz Valjeva K.P. (23), koja se nalazila na mestu suvozača, kao i devojka J.P. (24) koja je takođe bila putnica u vozilu. V.K. i D. Ž. (128) zadobili su povrede i prevezeni su u UC Beograd, kao i I.K. (22) koji je danas podlegao povredama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()