Pokrenut disciplinski postupak protiv učenika koji su maltretirali profesorku

Incident se dogodio u učionici Tehničke škole u Trsteniku 9. novembra, kada su učenici izmakli profesorki stolicu, posle čega je ona je pala na pod, dok su oni sve to snimali telefonom

17.11.2022. 14:43
  • Podeli:
student-5520411-1920skola.jpg

Protiv tri učenika Tehničke škole u Trsteniku, koji su maltretirali profesorku i to snimali telefonom, pokrenut je vaspitno-disciplinski postupak.

Incident se dogodio u učionici škole 9. novembra. Učenici su izmakli profesorki stolicu, a ona je pala na pod, dok su oni sve to snimali i smejali se.

Direktor škole Milan Glidžić je za N1 rekoa da će do sledeće srede biti doneta odluka o kazni za te učenike i da je o slučaju obavešteno javno tužilaštvo, Centar za socijalni rad i školska uprava.

Obavešteni su i njihovi roditelji, koji su iznenađeni i zgroženi postupkom svoje dece, istako je Glidžić.

Ovaj slučaj se odigrao u trećem razredu Tehničke škole u Trsteniku, pred kraj nastave.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama videlo se kako trojica učenika razgovaraju sa nastavnicom. U jednom trenutku, čak dvojica učenika su snimala. Na snimku, koji je uznemirio srpsku javnost, vidi učenik dok izmiče stolicu nastavnici koja potom pada.

Dvoje učenika koji su učestvovali u incidentu su maloletni dok je jedan punoletan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()