Policajac optužen sa Šarićem uz jemstvo pušten iz pritvora

Radovanović će morati da pruži sudu jemstvo od 130.000 evra

11.10.2023. 18:22
  • Podeli:
darko_saric S.S.ATAimages-640618d4ed1b6.webp Foto: S.S.ATAimages

Jedan od optuženih članova grupe Darka Šarića, policijski službenik Milutin Radovanović, položio je jemstvo sudu i danas je pušten iz pritvora. 
Radovanović je položio jemstvo u gotovini od 130.000 evra. 

Sudsko veće je prvo odredilo jemstvo  d 100.000 evra,  ali je to rešenje ukinuo Apelacionu sud, nakon čega je iznos uvećan za 30.000 evra, potvrđeno je za Tanjug u tom sudu. 

Sud je 25.septembra za Radovanovića i Danila Stojanovića odredio jemstvo na po 100.000 evra, jer smatra da će na taj način obezbediti njihovo prisustvo na suđenju.

 Sudija je tada pojasnio da jemstvo ne mora da bude u novcu već može i nekretnina da se stavi pod hipoteku i na taj način da se pribavi novac.

Pripadnici Šarićeve grupe optuženi su za više krivičnih dela, među kojima je i planiranje ubistva svedoka saradnika Nebojše Joksovića. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()