Policija privela muškarca kod Žitorađa: Udario u ogradu i 'naduvao' neverovatnih 3,5 promila

Pijani vozač sa preko 3,5 promila alkohola prvo je udario u betonsku banderu, a potom u betonski zid

14.01.2024. 20:40
  • Podeli:
saobraćajna policija mup srbije-1667921629289.webp Foto: MUP RS

Nakon što je udario u betonsku ogradu i zid u okolini Žitorađe, prokupačka policija privela je 30-godišnjaka koji je vozio sa neverovatnih 3,58 promila alkohola u organizmu. Osim tog incidenta, policija je iz saobraćaja isključila i 43-godišnjaka koji je vozio sa 1,49 promila alkohola u krvi.

Pijani vozač sa preko 3,5 promila alkohola prvo je udario u betonsku banderu, a potom u betonski zid, ali na sreću nije teže povređen.

Nakon što je policija pristigla na mesto nezgode, muškarcu je urađeno alkotestiranje, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 24 sata.

U istom danu, još jedan vozač „Fijata” zaustavljen je od strane saobraćajne policije, i kod njega je alkotestiranjem utvrđeno da je vozio sa 1,49 promila alkohola u organizmu.

Protiv 43-godišnjeg vozača takođe su podnete odgovarajuće prekršajne prijave, a on je u policijskoj stanici zadržan do 12 sati na trežnjenje.                                                                                                      

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()