Policija pronašla telo migranta: Uhapšena dvojica krijumčara ljudima kod Preševa, naložena obdukcija

Policija je u blizini mesta hapšenja dvojice krijumčara pronašla telo jednog migranta

18.09.2024. 10:03
  • Podeli:
HAPŠENJE lisice srpska policija mup srbije-66d1e7cb342ef.webp Foto: MUP Srbije

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju danas će biti saslušani B.M. (43) i I.B. (44) iz okoline Preševa osumnjičeni da su prevozili migrante,kao i da su, kad je policija pokušala da ih uhapsi, pobegli. 

Kako je saopštilo VJT u Vranju, policija je u blizini mesta njihovog hapšenja pronašla telo jednog migranta. 

B.M. i I.B. se sumnjiče za krivična dela nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Sumnja se da su njih dvojica 16. septembra obavljali nedozvoljeni tranzit sedmoro iregularnih migranata na delu puta Kriva Feja - Vranjska Banja, te kada su policajci pokušali zaustavljanje vozila u selu Korbevac, osumnjičeni B.M, u čijem vozilu su se nalazili migranti, iznenadnim manevrom vozila sprečio je službena lica u vršenju službene radnje i doveo u opasnost njihove živote i pobegao. 

 “U radnjama izbegavanja povređivanja dolazi do nekontrolisanog ispaljivanja metka iz službene puške policajca”, saopšteno je. 

Osumnjičeni su pronađeno sa vozilom u jami rudnika ''Grot'' u Krivoj Feji, dok su migranti otišli u nepoznatom pravcu. 

Policija je na putu do jame pronašla beživotno telo jednog migranta, za koje je naložena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()