Policija rasvetlila teško ubistvo u Rumi

Juče je u Rumi pronađeno telo 50-godišnjaka

07.03.2024. 19:52
  • Podeli:
Tan2023-10-2221331564_3 srpska policija mup srbija foto vladimir šporčić-6585f465318ea.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Policijski službenici UKP, Službe za suzbijanje kriminala i PU u Sremskoj Mitrovici identifikovali su i uhapsili V. S. (50) koji se sumnjiči za ubistvo šezdesetosmogodišnjeg muškarca u Rumi, čije je telo pronađeno pre dva dana. 

Osumnjičeni je priznao da je ubio šezdesetosmogodišnjaka, nezvanično saznaje Tanjug. 

U saradnji sa Višem javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, policija  nastavlja intenzivan dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()