Policija razmatra pretragu Borskog jezera u istrazi nestanka Danke Ilić

Pojavila se nova mogućnost

29.03.2024. 20:51
  • Podeli:
potraga danka vladimir šporičić tanjug-66059fbac9361.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

U potrazi za Dankom Ilić (2) devojčicom kojoj se svaki trag u utorak u 13 sati u dvorištu pojate u Banjskom polju kod Bora vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero, saznaje "Blic".

Informacije do kojih je došao ovaj portal od izvora bliskog istrazi ukazuju da su vatrogasci spremni da pretraže u Banjskom polju i sve vodovodne i kanalizacione sisteme, kao i kanale koji vode čak do jezera u blizini gde je prijavljen nestanak Danke Ilić.

Izvor iz istrage  kaže da će tokom nastavka potrage možda biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Podsetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je poslednji put viđena nestala Danka Ilić (2) za kojom traga cela Srbija stigla je teška mehanizacija koja će i danas raditi na raščišćavanju terena.

Devojčica Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 časova u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()