Policija Srpske za petama zločincu: Evo zašto se Albanac uputio ka Bijeljini

Taksista je u svojoj izjavi u policiji rekao da mu je Hajziri kazao kako se uputio u hotel koji drži izvesni M.M.

18.07.2024. 15:15
  • Podeli:
policija republike srpske mup republike srpske-6537969e35335.webp Foto: MUP Republike Srpske

U Bijeljini je danas uhapšena osoba koja se dovodi u vezu sa osumnjičenim za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici.

Taksista je u svojoj izjavi u policiji rekao da mu je Hajziri kazao kako se uputio u hotel koji drži izvesni M.M. Taksista je trebalo da ga iz Tutina odveze do Trbušnice, kako bi ovaj mogao dalje da nastavi do Bijeljine gde su mu se nalazili jataci.

Kako Novosti saznaju, Hajziri je sinoć kontaktirao svog jataka iz Bijeljine koji je uhapšen u akciji policije Republike Srpske.

Podsetimo, osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici.

Račansku ulicu u Bijeljini prethodno je blokirala policija, odnosno formiran je punkt na kojem se radi provera jednog vozila i lica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()