Policija u Brusu uhapsila muškarca zbog sumnje da je prodao ćerku

Zbog postojanja osnova sumnje za isto krivično delo trgovine ljudima uhapšen je i četrdesetsedmogodišnjaka iz okoline Bojnika

02.03.2023. 15:59
  • Podeli:
police-policija-lisice-hapsenje-uhicenje-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Pripadnici policije u Brusu, operativnim radom su otkrili četrdesetčetvorogodišnjeg oca koja prodao svoju maloletnu ćerku i uhapsili ga zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima.

Policija je, takođe, uhapsila i četrdesetsedmogodišnjaka iz okoline Bojnika, osumnjičenog za isto krivično delo.

Otac se sumnjiči da je, u proteklom periodu, za 3.000 evra prodao ćerku. Policija je devojčicu pronašla u kući četrdesetsedmogodišnjaka, a potom ju je preuzeo i zbrinuo Centar za socijalni rad u Brusu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, obojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()