Policiji se predao vozač koji je usmrtio pešaka kod Barajeva

Osumnjičeni će biti priveden nadležnom tužilaštvu u roku od 48 sati

16.11.2023. 09:06
  • Podeli:
mup-rs-foto-policija-nesreca-nezgoda-saobracajka.jpg Foto: MUP / Ilustracija

Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu odredilo je zadržavanje do 48 sati vozaču Ž. V. (39) koji je u sredu na Meljaku usmrtio pešaka, saznaje Tanjug.

On je sumnjiči da je oko 19 časova "mercedesom" udario 47-godišnjeg pešaka koji je preminuo od zadobijenih povreda. 

Vozač je napustio mesto nezgode ali se naknadno sam prijavio policiji.

On će biti priveden nadležnom tužilaštvu u roku od 48 sati, a tereti se da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()