Poljski MMA borci izbodeni u Beogradu: Petorica ih napali nožem, jednom se bore za život

Jedan od povređenih MMA boraca životno je ugrožen

15.02.2023. 14:42
  • Podeli:
policija hapšenje pixabay-63df73ce14592.webp Foto: Pixabay

Poljski državljani Nikolaj A. (20) i Brajan K. P. (23) izbodeni su ispred kluba "Stefan Braun" u Savskoj ulici, dva dana nakon što su nastupili kao MMA borci na Svetskom prvenstvu koje se održava u beogradskoj Areni.

MUP navodi da je dvojicu Poljaka napalo pet osoba koji su ih udarili rukama, a potom je jedan ubo mlađeg Poljaka u nogu, dok je Brajan K.P. uboden u stomak.

Povrede koje su im nanesene bile su toliko teške da su primljeni u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

Kako javljaju beogradski mediji, Brajan je životno ugrožen.

Nikolaj ima lakše telesne povrede i ne nalazi se u životnoj opasnosti. On je zadobio ubodne rane u predelu desne butine.

Kako se saznaje, jedan od napadnutih Poljaka je policiji ispričao da su on i njegov kolega bili u parku na uglu Balkanske i Nemanjine i da su prešli na stepenište ispred Stefan Brauna gde su ih napale nepoznate osobe i jedna od njih nasrnula na njih nožem.

Posle obavljenog uviđaja policija je krenula u potragu za napadačima.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()