Položeno jemstvo i trudna supruga: Ukinut kućni pritvor dvojici optuženih pripadnika Šarićeve grupe

Odbijen je zahtev advokata u odnosu na Darka Šarića

19.09.2024. 18:52
  • Podeli:
sudnica, suđenje, pravo, pravda - shutterstock-6656fd1b51601.webp Foto: Shutterstock

Veće Specijalnog suda u Beogradu ukinuo je danas kućni pritvor Urošu Radovanoviću i Milanu Vučiniću, dvojici optuženih pripadnika organizovane krimimnalne grupe Darka Šarića.

Sud je naveo da je Vučiniću ukinut kućni pritvor, dok mu je odredio meru zabrane napuštanja Beograda i podsetio da je Vučinić priložio kao jemstvo 300.000 evra.

Kada je reč o Urošu Radovanoviću koji se ranije prezivao Mišić, sud je rekao da je glavni motiv ukidanja kućnog pritvora to što mu je supruga trudna.

Advokat Marko Janković je prethodno predložio sudu da Šariću pritvor zameni kućnim pritvorom, ili da ga uputi na izdržavanje kazne zatvora od 14 godina na koju je pravosnažno osuđen zbog krijumčarenja 5,7 tona kokaina, što je sudsko veće odbilo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()