Ponovo odloženo ispitivanje Nemanje Bjelice

Košarkaš je danas trebalo da da iskaz u svojstvu oštećenog

23.02.2024. 12:03
  • Podeli:
nemanja bjelica Antonio AhelATAImages-65c22c208fbc4.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je za 7. mart odloženo ispitivanje košarkaša Nemanje Bjelice, kojeg je nedavno, kako se sumnja, N. P.  verbalno napao i pretio mu smrću makazama, kao i članovima njegove porodice.

Saslušanje je odloženo zbog izostanka Bjelicinog advokata, koji se izjasnio da želi da prisustvuje saslušanju, a nema dokaza da je uredno primio poziv, saopštilo je tužilaštvo. 

Bjelica je danas trebalo da da iskaz u svojstvu oštećenog. Prethodno saslušanje je takođe odloženo zbog izostanka njegovog advokata.

Osumnjičeni N. P. je ranije na saslušanju u tužilaštvu izneo svoju odbranu, odsnosno negirao navode krivične prijave. 

Sumnja se da je osumnjičeni 3. februara u tržnom centru "Galerija" u dečijoj igraonici verbalno napao i sa makazama u ruci pretio smrću košarkašu i članovima njegove porodice.

N.P. je osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()