Požar na Vračaru: Gori ventilacioni sistem na krovu zgrade, četiri vatrogasna vozila na terenu

Nema dodatnih informacija o pričinjenoj šteti.

Autor: Web UNA Srbija
09.09.2024. 10:27
  • Podeli:
požar vračar una-66deafa553f12.webp Foto: UNA

Na uglu Lozničke i Mileševske ulice na Vračaru izbio je požar u stambenoj zgradi u čijem prizemlju se nalazi restoran, a kako su za UNU rekli stanari okolnih zgrada vatra je izbila na poslednjem spratu zgrade, tačnije na samom krovu gde su odvodi instalacija restorana i kanali ventilacije.

Dim kulja sa krova neprekidno, a sa viših spratova okolnih zgrada video se i plamen na krovu, a nezvanično saznajemo da je najverovatniji uzrok požara to što se zapalio ventilacioni sistem u prostoru restorana.

Vatrogasci su odmah po pozivu stigli sa četiri vatrogasna vozila na teren i počeli da gase požar i da evakuišu građane koji se i dalje nalaze u svojim stanovima u ovoj stambenoj zgradi. Vetar i nepristupačan teren otežavaju gašenje požara. 

Nema dodatnih informacija o pričinjenoj šteti. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()