Poznat uzrok smrti muškarca u Kovačici: Našli ga mrtvog u dvorištu kuće sa više ujeda po nogama

Telo je oslobođeno obdukcije

04.02.2024. 07:35
  • Podeli:
Hitna pomoć Milos Tesic ATAImages-64e3231bbd524.webp Foto: Milos Tesic/ATAImages

M.G, koji je pronađen danas mrtav u dvorištu svoje kuće u selu Padina sa više rana na telu u vidu ugriza, umro je prirodnom smrću, saznaje Telegraf.

Povrede desne noge - ugrizi pasa, nastali su posthumno od njegovih pasa.

Telo je oslobođeno obdukcije.

Da podsetimo, telo je pronađeno danas oko 17.20 u pomenutom selu koje pripada opštini Kovačica, u kući u Janošikovoj ulici.

U dvorištu u kome je zatečen, bila su i dva psa čiji je on bio vlasnik.

U predelu desne noge imao je više rana u vidu ugriza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()