Poznato stanje bliznakinja koje su povređene u udesu kod Brestovca

Obe devojčice hospitalizovane su na odeljenju Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš

11.09.2023. 22:25
  • Podeli:
bolnica-medicinsko-osoblje-sestre-shutterstock.jpg Foto: Shutterstock

Dve bliznakinje koje su povređene u saobraćajnoj nesreći kod Brestovca u kojoj je poginuo njihov otac, mađarski državljanin (43) hospitalizovane su u UKC Niš, jedna sa teškim telesnim povredama, dok je druga  samo ugruvana.

"Hospitalizovane su dve devojčice uzrasta 1,5 godina (19 meseci), o bliznakinjama je reč", potvrđeno je Telegrafu.

Nakon urađene kompletne dijagnostike, utvrđeno je da je jedna od pacijentkinja imala posekotinu jezika, koja je odmah hirurški sanirana od strane maksilofacijalnih hirurga, kao i prelom desne nadlaktice.

Prelom je trenutno konzervativno saniran iako je, kako kažu nadležni, reč o teškoj telesnoj povredi, nije zivotno ugrožena.

"Kada je reč o drugoj pacijentkinji, ona sem ugruvanosti, nema povreda."

Obe devojčice hospitalizovane su na odeljenju Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš i nalaze se u stabilnom stanju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()