Poznato stanje devojčice (7) koju je pokosio auto na Ibarskoj magistrali

Ima povrede opasne po život

19.09.2023. 13:49
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Devojčica (7) na koju je jutros na Ibarskoj magistrali kod skretanja za naselje Vidikovac naleteo automobil, ima teške povrede opasne po život, saznaje "Blic".

Ona je odmah prevezena na Urgentni centar, gde su joj konstatovane povrede od ukleštenje i nagnječenje mozga, preko kontuzije pluća i slezine, do hematoma.

Kako se saznaje, ona se trenutno nalazi u šok sobi.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila je i na alkotestu i drogatestu bio negativan.

"Po nalogu Tužilaštva, protiv vozača će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku", navodi izvor.

Podsetimo, nesreća se dogodila jutros oko 9.50 sati, van pešačkog prelaza u smeru ka gradu. Vozilo "fiat panda", kojim je upravljao I. J. (46), je na tom mestu naletelo na dete.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()