Poznato stanje devojke koja je pala sa visine od četiri metra na fakultetu u Novom Sadu

U Urgentni centar KC Vojvodine je dovezena kolima Hitne pomoći sa teškim telesnim povredama

27.10.2023. 11:38
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

U Urgentni centar KC Vojvodine primljena je devojka M. P. (22) sa teškim telesnim povredama nastalim pri padu sa visine, aktuelno kritičnog opšteg zdravstvenog stanja, navode iz ove ustanove za Nova.rs.

Prema informacijama iz Kliničkog centra Vojvodine, M. P. (22) je dovezena kolima Hitne pomoći sa teškim telesnim povredama.

"Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola pacijentkinja je primljena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja. Aktuelno kritičnog opšteg zdravstvenog stanja", navodi portparol KC Vojvodine, Siniša Knežević za Nova.rs.

Podsetimo, Ekipa Hitne pomoći intervenisala je u 08:59 u krugu FTN-a nakon prijave da je devojka (22) pala sa visine od oko 4 metra.

"Nakon inicijalnog zbrinjavanja po prvom prioritetu u komatoznom stanju pevežena je na odeljenje renimacije UC KCV, i dijagnostika je u toku", rekao je doktor Zoran Krulj.

Na licu mesta nalaze se ekipe policije i dežurni tužilac.

Prema prvim informacijama radi se o nesrećno slučaju, a još uvek nije poznato kako je devojka izgubila ravnotežu i pala sa visine u holu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()