Poznato stanje muškarca (36) povređenog u eksploziji u vojnoj fabrici "Sloboda"

Prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena objavljeno je da u ovom akcidentu ima četvoro povređenih, ali je samo jedno lice primeljeno u Opštu bolnicu.

18.10.2024. 09:41
  • Podeli:
hitna shutterstock-6644b6586230a.webp Foto: Shutterstock

Jedna osoba teže je povređena u eksploziji koja se rano jutros dogodila u vojnoj fabrici “Sloboda” u Čačku.

"Na urgentno prijemno odeljenje primljena je jedna muška osoba starosti 36 sa opekotinama lica i vrata i povredom desne ruke. Povređen je pri eksploziji koja se dogodila u Slobodi. Primljen je u Jedinicu intenzivnog lečenja", potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena objavljeno je da u ovom akcidentu ima četvoro povređenih, ali je samo jedno lice primeljeno u Opštu bolnicu.

Meštani ovog dela grada rekli su da su začuli jaku detenocaju, a onda su se vrata na kući zatresla.

"Ovde živimo godinama, ali svaki put kad čujemo detonaciju strah nas je. Pre tri godine morali smo da na neko vreme izađemo iz naših domova, jer su bili oštećeni u eksploziji juna 2021. godine. Samo se nadamo da će na ovome stati, da se neće ponavljati", rekao je jedan od meštana.

Do akcidenta je došlo u ranim jutarnjim satima, a pretpostavlja se da se eksplozija dogodila na odeljenju pirotehnike.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()