Poznato stanje tinejdžerke (17) koja se predozirala na Egzitu

Beograđanka uzela veliku dozu ekstazija, pa u teškom stanju prevezena u bolnicu

15.07.2024. 18:16
  • Podeli:
hitna shutterstock-6644b6586230a.webp Foto: Shutterstock

Sedamnaestogodišnja Beograđanka koja je sa drugaricom došla na Egzit festival i uzela veliku količinu ekstazija nalazi se u Institutu za zaštitu dece i omladine Vojvodine i lekari ne žele da komentarišu njeno stanje niti da kalkulišu kakav bi mogao biti ishod njenog oporavka od predoziranja.

Kako nezvanično saznaje "Blic", nesrećna devojka je i dalje u komi i u teškom stanju što je potvrdio i Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

On je obelodanio da su toksikološke analize pokazale da je devojka uzela "veliku dozu ekstazija".

"Roditelji kažu da devojčica nije bila sklona takvim ispadima. Ona je sad u teškom stanju", kratko je saopštio Dačić uz napomenu da joj se zbog velike količine ekstazija zatrovalo skoro celo telo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()