Poznato u kakvom je stanju tinejdžer (16) koji je ranjen u Vršcu

Trenutno se nalazi na posmatranju u Urgentnom centru u Beogradu

22.08.2023. 13:14
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Maloletnik (16) iz Vršca, koji je sinoć oko 21.00 čas ranjen u glavu, u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen.

"Svestan je i komunikativan. Trenutno se nalazi na posmatranju u Urgentnom centru u Beogradu, gde je sinoć hitno bio dovezen. Zadobio je samo površinsku ranu, nakon što ga je pogodio metak iz pištolja, koji je nehatno ispalio njegov prijatelj star 18 godina", rečeno je "Novostima".

Nesreća, u kojoj je ovaj mladi Vrščanin ranjen, navodno se dogodila u njegovoj porodičnoj kući, a hitac koji ga je pogodio navodno je bio iz pištolja njegovog oca.

Te kobne večeri, ranjenom mladiću su došli drugari. U nekom momentu neko je uzeo pištolj njegovog oca. U nesmotrenoj igri, mladić star 18 godina je nehatno ispalio metak. Mladića je najverovatnije okrznuo rikošet.

Istraga je još u toku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()