Produžen pritvor četvorici osumnjičenih za dvostruko ubistvo u Futogu

Osumnjičeni da su u noći između 24. i 25. avgusta ubili dvojicu mladića

26.09.2023. 14:13
  • Podeli:
ubistvo_srbija_policija-6454c4ba169c4.webp Foto: Reuters

Viši sud u Novom Sadu produžio je za još 30 dana pritvor četvorici osumnjičenih za pucnajvu u kojoj su stradala dva mladića.

Pritvor je L.N, R.O, G.B, svi iz Futoga i D.D. iz Novog Sada, produžen je pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo i jer su način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli do uznemiravanja javnosti, rekla je za Tanjug portparol Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu mladića od 19 i 20 godina u Futogu, dok se N.L. sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje  i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Događaj se odigrao u noći između 24. i 25.  avgusta u Fruškogorskoj ulici, u Futogu kada su hicima iz vatrenog oružja lišena života dva mladića M.M. i Š.N., obojica iz Futoga. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()