Produžen pritvor osumnjičenom za svirepo ubistvo tiktokerke Noe

Osumnjičeni se ranije na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem

04.09.2023. 11:06
  • Podeli:
ubistvo centar grada noa foto una (1)-64a6e0f2bf094.webp Foto: UNA

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor Ognjenu D. (33) osumnjičenom da je na svirep i podmukao način ubio tiktokerku Noe Milivojev (18), čiji su delovi tela pronađeni u stanu osumnjičenog.

"Pritvor mu je produžen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da se sumnjiči za krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka", rekla je za Tanjug portparolka tog suda Milica Veličković

Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo - Teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni se ranije na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem je prijavljeno da stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev.

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je Noa sa kojom je bio u emotivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojne i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()