Prošlo je sedam meseci od ubistva Ivane sa Zvezdare: Ni Interpol ne može da pronađe ubicu

Porodica ubijene devojke je i dalje neutešna

22.07.2023. 15:40
  • Podeli:
Ivana_K_Beograd_foto_FB-63a840b83e4eb.webp Foto: Facebook

Prošlo je sedam meseci od brutalnog zločina na Zvezdari u Beogradu, kada je, kao se sumnja, crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24) ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom iznajmljenom stanu, a potom nestao bez traga.

Njeno telo u stanu našla su njena braća 23. decembra 2022. godine nakon što su nasilno upali u stan. Kad su otvorili vrata zatekli su jezivu scenu, Ivana je ležala na krevetu, a na sebi nije imala vidljive povrede. Dalja istraga je utvrdila da je nju ugušio Gočaj, koga je poznavala i kog je pustila u stan. Navodno, njih dvoje su bili u emotivnoj vezi,a on je početkom decembra došao u Beograd kako bi bio s njom. Kada je objavljeno da je Ivana nađena mrtva, Gočaj se svakodnevno opraštao od nje na društvenim mrežama.

Nakon sedam meseci, Ivanina porodica je i dalje neutešna, a njen otac se od nje oprostio i na društvenoj mreži Fejsbuk, prenosi Kurir.

Inače, on nije propustio ni jedan mesec, a da ne pošalje svojoj mezemici emotivnu poruku.

"Zalazak i večernja zvezda i jedan jasan poziv za mene. Ako bih trebao "sutra" nikad ne bi bilo zbogom, osetit ću to sa nebesa. I zaceliće ožiljke duše moje, zamisliću samo da se odmaraš od tuge i suza naših, na mestu gde nema dana niti godina. Osetio sam anđela, tako blizu, mada onog kojeg nisam mogao da vidim. Danas sam osetio anđela u blizini, poslatog da me uteši. Voleo bih da na nebu postoji vreme posete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te, sedam meseci te čekam", napisao je neutešni Ivanin otac.

Podsetimo, Srbija je za osumnjičenim Jetmirom Gočajem 13. januara raspisala poternicu, a veruje sa da je on odavno napustio i teritoriju Crne Gore.

Kako je ranije saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je odbegli državljanin Crne Gore, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, te je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio devojku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

"On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije", saopštili su ranije iz tužilaštva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()